Google+ snippet no longer grabbing post title

I’ve had no issues up until now, but tonight when I posted a link to one of my Hugo blog posts on Google+ it only gave the site URL, but didn’t grab the post title or description. I haven’t changed anything my site, just created a new post. Granted my last post was in April… Has something changed since then? I upgraded my Hugo install to 0.16 from 0.14 but that didn’t seem to fix it. Any ideas why it’s not grabbing the title of the post anymore?

I’ve been fiddling with things to see why it’s not working. Learning along the way of course. My open graph stuff looks correct. The title is there but Google doesn’t seem to grab it. Not sure why.

Here’s the head section of the actual post, the og:title seems correct:

<meta property="og:site_name" content="It&#39;s a Dog&#39;s Breakfast">
<meta property="og:title" content="I Was So Into That">
<meta property="og:url" content="http://www.dogsbreakfast.xyz/post/intothat/">
<meta property="og:description" content="">

<meta property="og:type" content="article" />
<meta property="og:article:author" content="" />
<meta property="og:article:published_time" content="2016-07-08T23:09:31-04:00" />

<meta name="generator" content="Hugo 0.16" />

<title>I Was So Into That &middot; It&#39;s a Dog&#39;s Breakfast </title>
<link rel="canonical" href="http://www.dogsbreakfast.xyz/" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="It's a Dog's Breakfast" href="">
<link rel="stylesheet" type='text/css' href="http://www.dogsbreakfast.xyz/css/main.css"/>
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Source+Sans+Pro:300|Montserrat:700' rel='stylesheet' type='text/css'>
<link href="//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.0.3/css/font-awesome.css" rel="stylesheet">
<script src="//code.jquery.com/jquery-1.10.2.min.js"></script>